Nuukkap tour 2023

Nyhedsbrev Marts 2024

Velkommen

Børne- og Ungehuset Mælkebøtten er en kombination af et kreativt aktivitetscenter og værested og et krisecenter for børn.

Formålet er dels at forbedre vilkårene for omsorgssvigtede børn og unge for herigennem at forebygge yderligere omsorgssvigt, og dels at give alle børn i Nuuk gode og kreative stimuli og oplevelser i værestedet.

Mælkebøttecentret:Omsorgssvigtede børn i Grønland

Indvielse af Mælkebøttens musikværksted

Fredag den 11. februar 2011 indvies Mælkebøttens musikværksted.

Forstander Kirsten Ørgaard siger: ”Vi har lige siden Mælkebøtten åbnede i 2006 samlet penge ind til at kunne bygge et nyt musikværksted, og dette er nu en realitet, som vi alle glæder os over. Både bygningen, inventaret og instrumenterne er finansieret af donationer”.

”Formålet med musikværkstedet er at skabe glæde og give alle børn mulighed for at bruge deres musiske evner. Vi har af og til arrangeret musiske temaaktiviteter, eksempelvis i forbindelse med besøget af Kronprinsparret i sommeren 2009.

Og vi har indtryk af at mange af børnene, der benytter Mælkebøttens kreative værksteder har musiske evner – og det er disse evner vi gerne vil medvirke til at stimulere. Der er lavet aftaler med lokale musikere, der skal stå for undervisningen af børnene.

Hun tilføjer endvidere: ”Det at kunne spille musik og synge giver glæde hos mange børn, der ofte lever med en problematisk hverdag.

Vi håber vores musikværksted kan være med til at stimulere børnene musisk og give dem en positiv oplevelse og bidrage til glæde og sjov i fællesskab med andre børn og voksne.

Dagens program

 

Kl. 14.00 Forstander Kirsten Ørgaard byder velkommen.
  Åbningstale v/bestyrelsesformand Henrik Sørensen
Kl. 14.15-14.45 Nina Kreutzmann Jørgensen og Malik Hegelund Olsen underholder
Kl. 15.00-16.00 Der serveres røde pølser med det hele
  Kaffe/the og kage
Kl. 17.00 Indvielse slutter

 

Yderligere information kan hentes hos forstander Kirsten Ørgaard, tlf. 597439 eller 314114