Generationsskifte

image004

     LÆS MERE

Kompetenceudvikling i mentalisering

Nyhedsbrev August 2023

Velkommen

Børne- og Ungehuset Mælkebøtten er en kombination af et kreativt aktivitetscenter og værested og et krisecenter for børn.

Formålet er dels at forbedre vilkårene for omsorgssvigtede børn og unge for herigennem at forebygge yderligere omsorgssvigt, og dels at give alle børn i Nuuk gode og kreative stimuli og oplevelser i værestedet.

Mælkebøttecentret:Omsorgssvigtede børn i Grønland

Den årlige juletræsfest

Traditionen tro var der juletræsfest for omkring 60 tilmeldte børn fra byen i Mælkebøtten. Julemaden var sponsoreret af HHE og børnene fik julegaver, efterfulgt af julegodter.
December måned er fyldt med julehygge, julestemning og julearrangementer. Det er en tid, som de unge ser meget frem til, og som de har forventninger til.

jul2

jul

I julemåneden er afdelingerne fyldt med julepynt, og i hverdagen bager vi julesmåkager. Vi åbner chokoladekalendere og er kreative med en pakkekalender, hvor der dagligt skal skabes små figurer. Disse figurer fylder med tiden hele nisselandskabet. Julen er også tiden, hvor flere af vores unge skal på juleferie hos deres familier. De ser frem til julen – og ikke mindst til julegaverne, maden og julestemningen.

Nogle unge skal afsted i flere dage, mens andre besøger familien og kommer hjem til Allu for at sove. Men uanset om de er væk i kortere eller længere tid, er det en tid med stor betydning for de unge mennesker.