Nuukkap tour 2023

Nyhedsbrev Marts 2024

Velkommen

Børne- og Ungehuset Mælkebøtten er en kombination af et kreativt aktivitetscenter og værested og et krisecenter for børn.

Formålet er dels at forbedre vilkårene for omsorgssvigtede børn og unge for herigennem at forebygge yderligere omsorgssvigt, og dels at give alle børn i Nuuk gode og kreative stimuli og oplevelser i værestedet.

Mælkebøttecentret:Omsorgssvigtede børn i Grønland

Børne- og Ungehuset Mælkebøtten modtager donation på 500.000 kr. fra Greenland Contractors

6. november 2014

Greenland Contractors har atter været gavmilde over for Børne- og Ungehuset Mælkebøtten, denne gang med en donation på 500.000 kr. Beløbet er øremærket sommerferieudflugt for institutionsbørnene i 2013 og 2014.

Mælkebøtten har i år haft samlet penge ind til en sommerferietur til Danmark for første gang, og det viste sig at være en stor succes. Med donationen fra Greenland Contractors er det så godt som sikkert, at dette kan gentages de næste to år.

Som udsat barn i Grønland hører feriemuligheder og ture uden for hjembyen til sjældenhederne – færre endnu har været uden for Grønland. En sommerferietur er derfor ikke bare en mulighed for at komme væk, men en oplevelse og minde, børnene aldrig glemmer.

Det er ikke første gang, Greenland Contractors støtter Mælkebøttens arbejde. Tilbage i 2008 donerede de i anledning af deres 25 års jubilæum 1 mio. kr. fordelt over fem år. De fem år er nu gået, men det har altså ikke stoppet Greenland Contractors fra at fortsætte med at støtte.

Donationen er en stor hjælp til Mælkebøttens fortsatte arbejde for at sikre bedre vilkår for omsorgssvigtede børn og unge i Grønland. Det er derfor en yderst tilfreds Kirsten Ørgaard, direktør i Mælkebøtten, der takker Greenland Contractors for deres støtte, omtanke og velvilje, og hun ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Yderligere oplysninger:

Kirsten Ørgaard

Direktør, cand.psych.

Børne- og Ungehuset Mælkebøtten

Tlf. +299 38 19 53

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.