COVID-19

Coronavirus kom som en tyv om natten – en ikke særlig venlig gæst, som vi helst ville have undværet besøget af – men nu er Coronavirussen kommet til landet, og alle er sat under et stort pres. Især mange af dem, der arbejder med kritiske funktioner, som arbejdet på døgninstitutioner hører ind under. Vi kan selvfølgelig ikke bare lukke ned, da vi skal passe på vores børn, og varetage at komme igennem krisen sammen med dem - derfor er vi ekstra opmærksomme og påpasselige med at følge både de forebyggende råd, og råd om hvad der skal gøres, hvis virussen udvikler sig.

Mælkebøtten laver stadigvæk mad til børnene, de kan hver dag hente sandwich, boller mv. mellem kl. 16.00-16.30. På grund af Corona, kan børnene ikke komme ind i Værestedet og Børnefolkekøkkenet, der er lukket, maden leveres uden for huset og med afstand – sikkerheden skal være i orden – vi vil gøre vores bedste for børnene i Nuuk i denne utrygge situation.

Alle børn er hjemme. I døgninstitutionerne samarbejder vores fantastiske personale om dels at skabe en overskuelig hverdag, og dels at sikre undervisning for børnene om formiddagen og dels om at begrænse antallet, der har kontakt med børnene. 

Vi samarbejder med myndighederne og følger deres råd og anvisninger.  

Vi følger udviklingen, vurderer og finder løsninger. 

Vi samarbejder og vi støtter både børn og personale i denne svære situation. 

Vores administration er lukket og personalet arbejder hjemmefra. Kan stadig kontaktes på +299 362101 og på mail økonomichef Bolette Maqe Nielsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – administrator Elisabeth Geisler Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og direktionsassistent Maibritt Lybker Jensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se mere i Mælkebøttecentrets COVID-19 beredskabsplan på www.mb.gl

Venlig hilsen

Kirsten Ørgaard

Direktør

Frivilligt hjælpekorps til Mælkebøttecentrets døgninstitutioner i denne Corona-tid

Har du overskud og kan du lide børn, får vi måske brug for din hjælp.

             

Døgninstitutionerne i Mælkebøttecentret lukker selvfølgelig ikke ned i en Coronatid, men vi kan få brug for hjælp.

 

Skulle det ske, vi alle frygter – at en stor del af vores dygtige personale bliver syge med Corona influenza, har vi måske brug for din hjælp.  Hjælp til praktiske opgaver, hverdagens gøremål, madlavning, indkøb, mv. Derfor vil vi gerne oprette et frivilligt hjælpekorps. Der er tale om en frivillig og ulønnet indsats. Er du rask og vil du yde en indsats i en svær tid - og være med til at gøre en forskel, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du er hjemsendt fra en anden arbejdsplads eller er i karantæne, skal du ikke henvende dig. Ligeledes skal din straffeattest og børneattest være ren.

MBS